Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEK-END: O porţie de râs, un show incendiar şi numeroase concerte. Vezi locaţiile şi programul

Publicat

Sfârşitul de săptămână aduce nenumărate posibilităţi de distracţie pentru albaiulieni.  De la muzică electro, hip-hop, rock  şi comedianţi, până la un show incendiar de saxofon live, toate vor avea loc la Alba Iulia. Cosmin Natanticu, Lori Sax sau Nicu Alifantis sunt doar câţiva dintre cei care se vor ocupa de întreţinerea bunei dispoziţii a albaiulienilor.

Vineri seară, începând cu ora 22.00, la RYMA sunt create condiţii pentru o porţie bună de râs cu Cosmin Natanticu de la Deko Cafe, membru al Serviciului Român de Comedie. Show-ul de stand –up comedy va dura aproximativ o oră jumătate şi se desfăşoară pe terasa de la RYMA. Preţul biletului este de 12 lei.

Tot vineri, la  „Habitat Galerie”, albaiulienii sunt invitaţi de o parte din băieţii de la Chronic  (DJ  Grigo,Chill Will) acompaniaţi de DJ Sauce, pentru o petrecere de zile mari. Cei 3 vor ţine publicul în priză, până în zori pe ritmuri de Hip-Hop, Ghetto Funk, Breakbeat, Mash Up’s şi Electro.

Sâmbătă, „Club Stage” găzduieşte un concept de petrecere nou pentru Alba Iulia, Burlesque Night, condimentat cu un super show de saxofon live, alături de Lori Sax, iar Chantal va interpreta cele mai de seamă cover-uri muzicale. De asemenea, Mircea Zara ( VJ Zara) va fi prezent la Alba Iuia pentru a lua interviuri şi pentru a filma această seră, care se anunţă a fi incendiară. Vezi aici ce surprize te mai aşteaptă.

„Our Band” din Sebeş va urca, sâmbătă, pe scena de la RYMA. Cei care vor fi prezenţi aici vor avea parte de un concert live de muzică pop-rock classic şi superlative, care va începe de la ora 22.00. Preţul biletului este de 5 lei.

Dacă vă gândiţi să părăsiţi agitaţia din oraş, cea de-a şasea ediţie a Festivalului Cetăţilor Dacice se desfăşoară la Cetatea de Baltă, sâmbătă şi duminică. Concerte, proiecţii de film, activităţi tradiţionale, cascadorii ecvestre, lupte dacice şi multe alte spectacole vor încânta privirile celor care vor participa la eveniment. De asemenea, Nicu Alifantis, trupa Zadar din Alba Iulia sau Non Profit vor fi prezenţi la Cetatea de Baltă. Vezi aici programul.

Duminică, începând cu ora 22.00, la „Habitat Galerie” vor fi prezenţi George Dumitru şi Kaja Drakster. Colaborarea dintre cei doi a început în anul 2007, fiind concretizată în proiectele Acropolis Quartet, Acropolis Quartet feat. Sanem Kalfa, Katarchestra, duo pian-vioară, Sanem Kalfa Quintet, Kaja Draksler Acropolis Quintet etc. Prin actualul proiect, cei doi muzicieni vor explora o latură experimentală a jazz-ului, prin improvizație și compoziții proprii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax