Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎN WEEKEND: Petreceri, concerte, muzică bună și Târgul de Crăciun, la Alba Iulia

Publicat

După o săptămână în care am avut parte de zăpadă și frig, este timpul să ne relaxăm cu un ceai fierbinte sau cu o bere rece, după preferinţe. Și în acest weekend, localurile din oraș aduc albaiulienilor petreceri tematice, seri de karaoke, concerte și multe alte oferte.

Dacă încă nu ați decis cum veți petrece sfârșitul de săptămână, ne-am gândit să vă prezentăm câteva opțiuni.


Vineri, 7 decembrie:

Imediat după sărbătoarea de Moș Nicolae, Alba Iulia se va transforma într-o mică Vienă, care, în pragul sărbătorilor de iarnă, în fiecare an, fascinează o mulțime de oameni, prin Târgul de Crăciun. Vineri se deschide mult așteptatul Parc de Sărbători, ce va fi amenajat în acest an, pentru prima dată, în Piața Cetății. Tarabe cu bunătăți, cadouri și decorațiuni de Crăciun, patinoar, carusel și trenuleț pentru copii și Căsuța lui Moș Crăciun sunt doar câteva dintre atracțiile pregătite pentru albaiulieni. Vezi mai multe aici.

Mr Goju Migrations Radio Show, în spaţiile RYMA. Originar din Muntenegru, Mr. Goju își va face prezența pentru prima dată, vineri, la Alba Iulia, Broken beat, house, modern funk, soul, swing & jazz sunt doar câteva dintre genurile pe care Dj-ul le abordează și pe care cei prezenți le vor putea asculta. Intrarea costă 10 lei.

 

Art Cafe te invită, vineri, la o petrecere ce respiră aerul istoriei. Prinți, zâne, regine sau Cleopatre, daci, romani, oameni ai peșterii sau cavaleri… toți sunt așteptați la „History Party”.

Tot vineri, de la ora 22.00, Le Papion te invită la cea mai colorată petrecere din week-end, „The Pink Panter”. Doamnele și domnișoarele sunt așteptate în cât mai multe accesorii roz, iar cei care vor avea papion roz vor primi un shot surpriză.

 

 

Cei care iubesc glumele sunt așteptați vineri la „Goldies Pub”, pentru un concurs de bancuri. Exigentul juriu va fi format din public, iar câștigătorii vor avea, drept premiu, consumație în valoare de 100 de lei. Intrarea este liberă.


Sâmbătă, 8 decembrie:

Sâmbătă, de la ora 22.00, „companiile aeriene” RedBull și STAGE Club decolează la cea mai tare petrecere din acestă săptămână.

Club STAGE va fi transformat într-un aeroport în adevăratul sens al cuvântului – nu vor lipsi terminalele, biroul de check in, zona de first class, precum și elemente vizuale și audio legate de zbor, barmanii se vor transforma în piloți, iar stewardesele vor fi la dispoziția voastră pentru a vă prepara cele mai bune long drink-uri.

Imediat ce veți urca la bordul aeronavei Flight Club, veți începe un zbor virtual către cele trei capitale muzicale ale lumii – New York, Rio de Janeiro și Ibiza – alături de DJ Energy K si Mc Adi Mihăilă.

Așa cum v-a obișnuit în fiecare sâmbătă, „Goldies Pub” aduce cea mai bună muzică la Alba Iulia. Și în acest sfârșit de săptămână, o nouă trupă urcă pe scena localului. Formația 4 Play se va ocupa de atmosferă și de întreținerea publicului. Intrarea este liberă, iar consumația trebuie să fie de minim 50 de lei de persoană.

Timp de două zile, Art Cafe vă invită să cotrobăiți în voie printre lucrușoare noi sau vintage, obiecte de vestimentație, încălțăminte, bijuterii, mai chic sau mai retro, pe care să vi le și achiziționați.

Din fondurile obținute se vor cumpăra cadouri de Moș Crăciun pentru persoanele vârstnice de la căminul din Alba Iulia. „Târgul” va fi deschis de sâmbătă, de la ora 11.00, până duminică, ora 16.00.

 

Trupa ”Pragul de Sus” lansează un nou videoclip la Spațiile RYMA. E o producție la care, pe lângă „Pragu de Sus”, și-au adus contribuţia: la chitară – Horea Crișovan, la filmări și scenariu – Adrian D. Faustin, la blocaje și priviri – Sandra Horea. Așadar, începând cu ora 21.00, Spațiile RYMA Alba Iulia te așteaptă la un concert unde vei auzi și piese de pe viitorul album! Intrarea costă 8 lei. Concertul va avea loc în Galeria de artă, cu intrare directă din parcarea din Caroline.

Sâmbătă, în Club Allegria ajunge o binecunoscută cântăreață. Lora vine la Alba Iulia să te încânte cu melodiile hiturile sale deja cunoscute: „Fall in Love Tonight”, ” No More Tears”, „Fără El”. Înainte și după concert, atmosfera va fi întreținută de DJ Radu, care va avea grijă sa nu stai nici o secundă jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax