Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Petreceri, concerte şi muzică bună, în mai multe locaţii din Alba Iulia. Vezi unde le găseşti

Publicat

Şi în acest week-end, cluburile şi terasele din Alba Iulia îşi deschid porţile pentru albaiulienii cu chef de distracţie. Ca în fiecare vineri, Club Stage pregăteşte o petrecere retro, iar sâmbătă, un party animal print. Nu vor lipsi concertele si distracţia cu muzică electro.

Vineri, Club Stage pregăteşte o  nouă ediţie Past’s Not Dead, alături de DJ Midget, intrare liberă toată noaptea. Va avea loc încă o noapte în care cei prezenţi vor asculta si vor dansa pe muzica anilor de glorie.

Terasa Mira Summer dă din nou, vineri, tonul la distracție și invită albaiulienii la o seară dansantă, de această dată, pe ritmuri de raggaeton. Petrecerea tematică începe la ora 22.00 și se va finaliza la răsăritul soarelui.

DJ Optick se va alătura, vineri, găştii de la Habitat pentru încă petrecere electrizantă. Cei care vor dori să asculte mixurile lui Optick o vor putea face începând cu ora 22.00. Preţul biletului este de 15 lei.

Sâmbătă, este Animal Print Party, în premieră la Alba Iulia. Îmbracă-te conform tematicii şi vino să te joci cu pisicuţele de la Stage Dancing Team. Intrarea este liberă până la ora 23.00 şi fetele până la 00.00.
Tot sâmbătă, la Spaţiile RYMAva avea loc un concert de excepţie cu Aria Urbana, formaţie cu peste 10 ani de experienţă muzicală şi un album editat, Urbanofonica. Piesele lor s-au aflat mult timp în topul Radio Guerrilla, fiind considerată una din cele mai în vogă trupe româneşti cu un mesaj inteligent către tineretul tentat de superficialul din ziua de azi. Evenimentul va începe la ora 21.00, iar preţul biletului este de 10 lei.

Habitat îşi aşteaptă clienţii sâmbătă la o super petrecere alături de Mr Goju şi albaiulianul Vlad Voina. Reuşind să îmbine mai multe stiluri contemporane şi nu numai, Mr Goju s-a remarcat în Europa şi Canada mixând alături de Parov Stelar, Dj. Kormac, Gilles Peterson şi mulţi alţii

Laura Orian va fi prezentă duminică la Habitat pentru a continua seria seratelor muzicale. Intrarea este liberă, iar spectacolul va începe la ora 19.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax