Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unde te distrezi ÎN WEEK-END: Petreceri cu tematică, muzică bună şi o porţie de râs copios. Vezi unde le găseşti

Publicat

Şi la sfârşitul acestei săptămâni, albaiulienii au nenumărate posibilităţi de distracţie. Concerte, petreceri, stand-up comedy, toate pentru ca ultimul week-end din luna august să fie pe gustul fiecăruia. Începând de vineri până duminică, cluburile şi terasele din oraş pun la dispoziţie oferte noi, idei de petrecere pentru a satisface gusturile clienţilor.

Vineri, la Spaţiile RYMA, intrarea este liberă pentru cei care doresc să-l vadă pe Badea Funk mixând la Iam Iam 3 Party.

Mihai Popoviciu (Cyclic), Ciprian Popa (Cyclic), Vlad Voina şi Ecos vor întreţine atmosfera vineri la Habitat.  Petrecerea începe de la ora 22.00, iar preţul biletului este de 10 lei.

Festivalul Naţional de Folclor Vinerea – Cugir se desfăşoară în perioada 23-26 august. Cei care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să admire portul naţional şi să asculte recitalurile oferite de Fanfara”Transilvania” Cugir, Mariana Anghel, Ioan Bocşa, „Millenium C” şi mulţi alţii. Vezi aici programul.

Vineri,începând cu ora 23.00, Club STAGE organizează cea de-a cincea ediţie a Past’s Not Dead,o petrecere la care ai ocazia să asculţi cele mai fresh hituri retro,r&b, latino,pop-rock şi hip-hop. Intrarea este liberă.

La cerinţele clienţilor, Terasa Mira Summer organizează vineri o petrecere cu horă, pălincă şi voie bună. Pentru a intra mai bine în atmosfera tradiţională românească, vino îmbrăcat în port popular.

Club Stage îţi pregăteşte sâmbătă o petrecere caliente, Mexican Party. Nu vor lipsi mariachi, tequila şi ardeiul iute. Iar, pentru ca fiesta să fie ca în Mexic, nu uita să-ţi iei sombrero. Intrarea este liberă până la ora 23.00 (iar, pentru fete, până la 00.00).
Silviu Stâncel şi Ovidiu Scridon asigură atmosfera din acest week-end la Spaţiile RYMA, printr-un concert de acustic live. Cei care doresc să-i vadă şi să-i asculte pe cei doi sunt invitaţi o pot face sâmbătă, de le ora 21.00. Preţul biletului este de 10 lei.

Habitat pregăteşte duminică un show la care buna dispoziţie va fi ca la ea acasă, un stand-up comedy cu Tibi Neuronu’ şi Radu Isac.
Tibi Neuronu  este cunoscut pentru filmuleţele „Show Time“ şi interviurile TV „România beată“, ca membru fondator al Trupei Show-time. Acesta face stand-up comedy de circa 7 ani.
Radu Isac este unul dintre membrii fondatori ai trupei Aristocraţii, a fost premiat pentru măiestria de a fi „ciudat”, la Festivalul Comediei Româneşti din 2008.
Preţul biletului este de 10 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax