Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Petreceri hip-hop, house, folk în localurile din Alba Iulia. Vezi unde te poţi distra

Publicat

În acest week-end, Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia vor răsuna pe ritmuri de house, hip-hop sau folk. Pentru cei care nu s-au hotărât ce vor face la sfârşit de săptămână, Spaţiile RYMA şi „Habitat Galerie” vin în ajutor, organizând petreceri pentru toate gusturile.

Vineri, 29 iunie, la ora 22.00, la Spaţiile RYMA se organizează „Ultimate Dance Experience”, cu DJ-ii autohtoni: DJ MaPax (pe numele adevarat Marius Paul), cel care a mixat în deschidere la Yves la Roche şi Before & After (pe numele adevărate Narcis Negru şi Răzvan Cotoară). Toţi trei sunt DJ la început de carieră. Stilurile lor variază de la trance, progressive house, la electro, aşa încât orice clubber îşi va găsi muzica pe care să danseze toată noaptea. Cele mai bune dansatoare vor primi shot-uri şi cocktailuri gratuite din partea organizatorilor. Intrarea este liberă.

Tot vineri, de la ora 22.00, Norzeatic si Khidja, proiect hip-hop cu influente jazz, funk, electro având în prim-plan pe Vexxatu Vexx, vor susţine un concert la „Habitat Galerie”. Norzeatic este maestru de ceremonii, textier si interpret, talkboxer, îşi face dublaje singur, cântă la chitară sau sintetizator. Rusu cântă la keyboards, iar Flore îşi arată măiestria la pick-up (scratch-uri, cut-uri şi efecte de sunet), drum machine sau theremin. Ambii DJ produc beat-uri şi instrumentale în cadrul grupului. În primăvara acestui an, Norzeatic şi Khidja au lansat cel de-al doilea album, Caravana PM-AM. În live, ei vin mereu cu noutăţi – piese noi, invitaţi surpriză, improvizaţie şi ritmuri de dans. Motto-ul este “Noi aducem ceva nou la fiecare show / Beat-uri, rime, sau măcar un tricou”. Preţul biletului este de 15 lei.

Sâmbătă, 30 iunie, la ora 21.30, este concert folk „Plus Noi”. Tânăra trupă albaiuliană, care a câştigat deja premii la numeroase festivaluri din ţară, va urca pentru a doua oară pe scena de la RYMA. Ca de obicei, băieţii vor crea o atmosferă plăcută şi  relaxantă, numai bună pentru o seară la terasă. „Va fi o seară cu şi despre prieteni, aşa cum le place celor de la Plus Noi să îşi definească muzica”, au transmis organizatorii. Trupa Plus Noi este formată din: Stelian „Padre” Petrescu, Sebastian „Talisman” Kincses, Adrian „Axante” Puiuleţ, Victor „Scuze Scuze” Surugiu. Preţul biletului de intrare este de 5 lei.

Pentru cei care optează pentru un alt gen muzical, „Habitat Galerie” organizează sâmbătă „Dans Fingerz” un outdoor party  cu DJ Limun, Saga şi Se, un grup timişorean de turntablism care combină sunete hip-hop cu dubstep si turntablism, reggae, glitch şi ghetto funk. Preţul biletului de intrare este de 10 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax