Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Program special la Evidenţa Persoanelor Alba, pentru eliberarea actelor de identitate

Publicat

Reprezentanţii Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Alba au transmis că ghişeele instituţiei vor fi deschise, într-un program special, cu ocazia organizării referendumului. Cei care doresc să obţină documente de identitate valabile se pot prezenta sâmbătă şi duminică, la sediul din Alba Iulia, Piaţa Iuliu Maniu nr. 14.

Locuitorii judeţului Alba care doresc să-şi exprime votul la referendumul din 29 iulie trebuie să deţină documente de identitate valabile, astfel că Direcţia Comunitară a Persoanelor Alba va funcţiona după un program special, pentru a permite cetăţenilor să aibă acces la aceste acte. Sâmbătă, ghişeele sunt deschise de la ora 8.00 – la 16.00, iar duminică, în ziua referendumului, este orar de funcţionare de la 8.00 la 22.00.

Documentele vor fi eliberate în aceeaşi zi, în condiţiile în care solicitanţii se prezintă cu dosarul complet, însă există şi varianta cărţilor de identitate provizorii. Locuitorii din judeţ care depun cereri pentru acte noi trebuie să ia în calcul faptul că acestea se confecţionează la Alba Iulia şi să se adreseze din timp autorităţilor.

Vezi aici mai multe informaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax