Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEKEND: A IV-a ediție a Festivalului de colinde „Iacob Mureșianu”, la Blaj. Participă colindători de pe Valea Târnavelor și zonele vecine

Publicat

Cea de-a IV-a ediție a Festivalului de colinde „O, ce veste minunată!” va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, la Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” din Blaj. Programul va fi structurat pentru două zile de spectacol, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 15.00.

Ca în fiecare an, la eveniment vor participa colindători și urători de pe Valea Târnavelor, precum și din alte zone folclorice vecine. Gazdele festivalului vor fi Maria si Gheorghe Zereș din Pănade, iar prezentatoare vor fi Angela Chelaru si Maria Ioaica.

Evenimentul este organizat de Protopopiatul Ortodox Blaj și Despărțământul „Timotei Cipariu” al Asociatiunii ASTRA, cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Blaj.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax