Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alba Carolina Beach Volleyball Tournament, ediția a III-a, la Alba Iulia. PROGRAMUL competiţiei de volei pe nisip

Publicat

Peste 70 de competitori din întreaga țară, dar și din străinătate participă, în acest sfârșit de săptămână, la „Alba Carolina Beach Volleyball Tournament”, un turneu de volei pe nisip pentru amatori – sportivi nelegitimați. Participarea internaţională este o premieră pentru acest eveniment, aflat la a treia ediţie.

Competiția este organizată de Asociația Clubul Sportiv „Alba Carolina Sport Team”, alături de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Sponsorul principal al competiției este Florea Grup.

Meciurile vor fi disputate în două locații: terenul din cadrul complexului Astoria Pool Park și cel situat în imediata apropiere a Porții I a Cetății Alba Carolina.

Sistemul de joc va fi cel cu dublă eliminare, cu seturi până la 15.

PROGRAM

Sâmbătă, 25 august

Orele 10.00-14.00: faze superioare

Orele 14.00-16.00: pauză

Orele 16.00.20.00: faze superioare

Orele 19.00-23.00: party la Astoria Pool Park

Duminică, 26 august

Orele 10.00-19.00: semifinale și finale

Orele 19.00-20.00: premierea câștigătorilor

Evenimentul este la cea de a treia ediție și este singurul turneu de volei pe nisip din județul Alba. „Alba Iulia este unul dintre puținele orașe din țară care dispune de două terenuri de volei pe nisip, ambele  amenajate la standarde impuse pentru o competiție profesionistă. Este vorba de terenul bine-cunoscut de la Poarta I a Cetății, și de cel inaugurat în luna iulie, de la Astoria Pool Park. Competiția devine așadar una inedită în rândul competițiilor de acest gen, pentru că intrecerile sportive se vor disputa în două locații. Mai mult, dezvoltarea competiției vine în Anul Centenarului, un an în care drumurile fiecărui roman trebuie să treacă măcar o dată pe la Alba Iulia.”, spune Ducu Petrovici, președintele Asociației „Alba Carolina Sport Team”.

Pe viitor, organizatorii doresc să aducă la Alba Iulia și o etapă a competiției profesioniste și să facă toate demersurile pentru ca acest sport să devină cât mai popular și în Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax