Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În weekend: Arena Freestyle Open, concurs spectaculos de snowboarding și freeski la Păltiniș. Programul de extrasezon

Publicat

Arena Freestyle Open aduce în acest weekend, la Păltiniș, cei mai spectaculoși boarderi și freeskieri din țară, temerari pentru care săriturile, rostogolirile aeriene și aterizările spectaculoase fac parte din cotidian. Evenimentul a ajuns la cea de-a 9-a ediție și este de departe, cel mai important eveniment de profil din țară, un concurs ce a influențat direct creșterea nivelului de snowboarding și freeski din România.

În fun-park au fost amenajate patru platforme, fiecare cu câte două elemente. Set-up-ul de concurs este astfel compus din trei kickere, trei rail-uri si două box-uri. Cel mai mare kicker are peste 2 metri înălțime și un teren de aterizare la peste 8 metri distanță, fiind elementul unde se vor petrece cele mai spectaculoase sărituri. 

Înscrierile în concurs vor avea loc vineri, până la ora 17.00, în apreski-ul complexului. Concurenții care au încheiat procedura de înscriere pot face antrenamente pentru concursul din ziua următoare.

Sâmbătă, concursul începe cu ședința tehnică, la ora 10.30. Concurenții sunt împărțiți în mai multe categorii, fete și băieți, fiecare cu subcategorii de vârstă, groms & rookies și adulți. Tinerii vor începe calificările la 11.00, cei de la snowboard și 11.30 cei de la ski, urmați de snowboarderii și schiorii adulți. Finalele la categoriile groms și rookies vor începe la ora 13.00, iar finalele pentru adulți la ora 14.00.

Arena Freestyle Open se va încheia cu ceremonia de premiere, ce va avea loc la ora 16.30 și cu afterparty-ul din apreski ce va începe la ora 21.00, cu DJ Pussycutz. Valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate în acest weekend depășește 10.000 de lei. Înscrierile în concurs se pot face și online, accesând următorul formular https://bit.ly/2NjqcFp. 

Program nou pentru extrasezon

Complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș a intrat în perioada de extrasezon, iar programul instalațiilor de transport pe cablu s-a modificat, la fel și prețurile skipass-urilor, care s-au redus. Astfel, instalațiile vor funcționa după programul:

LUNI, MARȚI, JOI, VINERI: 10:00 – 17:00

MIERCURI: 10:00 – 21:00

SÂMBĂTĂ: 09:00 – 21:00

DUMINICĂ: 09:00 – 17:00

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax