Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND: Circulaţie închisă pe DJ107 în Alba, între Hăpria și Berghin. Se desfăşoară competiţia „Alba Motor Challenge” 2013

Publicat

Circulația rutieră pe DJ107 între Hapria și Berghin va fi închisă între orele 8.00 şi 18.00, atât sâmbătă, 19 octombrie, cât și duminică, 20 octombrie. În acest interval orar se va defăşura pe acest tronson cea de-a noua ediţie a „Alba Motor Challenge”, competiţia din cadrul campionatului naţional de viteză în coastă.

Peste 50 de maşini vor tura motarele la maxim, sâmbătă şi duminică la competiţia „Alba Motor Challenge” 2013 pe traseul de la Straja.

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Autosport Fair Play, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi sub patronajul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Vezi AICI detalii despre traseu, condiţii şi programul evenimentului.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei, circulaţia rutieră în zonă va fi închisă publicului,  sâmbătă şi duminică, între orele 8.00-18.00, pe tronsonul DJ107 între Hăpria și Berghin.

Etapa de viteză în coastă din Alba se desfășoară pe DJ107, având linia de start trasată în dreptul indicatorului de ieșire din localitatea Hăpria, iar sosirea la intersecția cu drumul către localitatea Straja + 200 m.

Astfel, cei care obişnuiesc să folosească această rută pentru a ocoli zona de trafic aglomerat din Sebeş pentru a ajunge spre Cluj sau Sibiu vor trebui să ţină cont de noul program.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax