Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎN WEEKEND: Concert Antonia, petreceri cu tematică și multă muzică bună în cluburile din Alba Iulia

Publicat

Și în acest weekend, albaiulienii vor avea mai multe opţiuni pentru a petrece momente plăcute alături de prieteni. Club Stage a pregătit un super concert Antonia, „La poartă” vă așteaptă la „Just Party” și Allegria organizează „Lipstick party”.

 

Vineri, 29 martie

Club Stage vă aduce una dintre cele mai cunoscute interprete din România. Antonia ajunge pentru a doua oară la Alba Iulia și de această dată vine cu un nou super hit, „Marabou”. Vocea, frumusețea și senzualitatea au făcut ca Antonia să fie una dintre cele mai apreciate și iubite interprete din România. Încă de la debut, piesele sale au făcut furori pe posturile de radio, dar și în cluburi.

„La Poartă” vă așteaptă vineri la o petrecere așa cum v-a obișnuit deja, cu muzică bună și multă distracție. Așadar, toți albaiulienii care știu să petreacă la înălțime sunt așteptați la „Just Party”.

Vineri va avea loc, la Habitat, lansarea albumului Dragonu’ –„Dragos Vo’da”. Alături de Dragonu’, pe scenă vor mai urca Flou Rege şi DJ Albu, deschiderea fiind asigurată de OG Michael. Prețul biletului este de 15 lei.

Vineri, începând cu ora 22.00, „Le Papion” vă așteaptă cu multe lucruri dulci, de la bomboane până la băuturi promoționale. Costumația obligatorie, cât mai colorată.

 

Sâmbătă, 30 martie

Sâmbătă, Club STAGE îți dă întâlnire la „Exquisite Night – Papion is a must” o petrecere tematică cu accesoriu obligatoriu. Biletul tău de intrare la Stage este papionul. Fie că îl porți la gât, pe mână, la picior sau ca broșă, ia papionul și vino la cea mai tare petrecere de sfârșit de săptămână. Intrarea este 10 lei pentru cei care nu au papion.

Club Allegria te invită, sâmbătă, la o petrecere specială, „Lipstick Party”. Doamnele și domnișoarele care vor purta culoare pe buze vor primi cadou câte un ruj pe care să îl folosească după bunul plac. Și băieții vor avea de câștigat. Cine strânge cele mai multe săruturi va câștiga un cocktail din partea casei.

Mr. Goju v-a pregătit o seară specială , sâmbătă, la Habitat. Acesta este cunoscut pentru colaborările sale cu Parov Stelar, Kormac, Gilles Peterson, Renegades of Jazz. Intrarea este 5 lei.

 

Pentru că petrecerea din weekend-ul trecut a fost un succes, și istoria tinde să se repete. Așadar, sâmbătă, la „Le Papion” va fi din nou DJ Octave pentru a doua sâmbătă la rând. Intrarea este 5 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. omul2

    joi, 28.03.2013 at 23:33

    Istoria tzinde sa se repete :))) . Mai verificati inainte sa scrieti

    • moderatorul de serviciu

      joi, 28.03.2013 at 23:43

      @omul2, merci maestre. Am corectat tz-ul ala. Mai scapa…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax