Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎN WEEKEND: Concerte, petreceri cu tematică, prezentare de modă și un super bal al bobocilor

Publicat

Dacă e joi, se apropie sfârșitul de săptămână, ceea ce înseamnă ce ne facem planuri pentru a ne relaxa și a ne distra în weekend. Și cum magia sărbătorilor de iarnă s-a răspândit peste întreg orașul, nu există local sau club care să nu organizeze câte o mică petrecere pentru clienții lor. Vom avea parte de Balul Balurilor Alba24.ro la Club Stage, spectacol de teatru la Sala Unirii, concerte cu muzică live la Irish Pub Erol și Goldies Pub, dar și multe alte evenimente pe care nu trebuie să le ratăm.

 

Vineri, 14 decembrie

Nu este fată sau băiat în lume care să nu fi visat vreodată să devină Miss sau Mister, iar când această titulatură vine în urma unui concurs „mai ceva” ca balurile bobocilor, bucuria este cu atât mai mare. Așa ne-am gândit și noi când am lansat provocarea liceenilor și studenților din Alba Iulia de a participa la „Balul Balurilor Alba24″, cel mai tare eveniment pentru liceenii și studenții albaiulieni din acest sfârșit de an, ce va avea loc în 14 decembrie la Club Stage. Invitat special este nimeni alta decât Andreea Bălan. Prețul invitației este 15 lei. Vezi mai multe pe Lifestyle Alba24.ro

Festivalul Iernii continuă la Alba Iulia, cu un concert de jazz. Vineri, pe 14 decembrie, albaiulienii îi vor avea ca invitați speciali pe cei trei băieți din trio-ul timișorean JazzyBIT. Aceștia vor cânta la Sala Unirii, începând cu ora 19.00. Intrarea este liberă. Concertul este organizat în cadrul Festivalului de Iarnă (vezi aici Programul complet).

Vineri, „Irish Pub Erol” îi așteaptă pe iubitorii de muzică live cu un concert pe cinste, perfect pentru întreținerea unei seri între prieteni și, de ce nu, a unei seri dansante. Formația albaiuliană Good Day își așteaptă fanii începând cu  ora 22.00, când vor interpreta piese pop-rock și country. Deși cântă împreună de mai bine de 20 de ani, cei trei membri ai formației, Rareș Marcu, Marius Popa și Nicu Peșleaga, au format o trupă abia în urmă cu 6 luni, însă au reușit deja să pună bazele unui nume în peisajul muzical autohton.

Sâmbătă, 15 decembrie

După ce au încântat juriul și publicul de la „Vocea Românei”, Maria Cojocaru și Vlad Simon ajung, sâmbătă, la Alba Iulia. „Goldies Pub” îi aduce pe cei doi ucenici a lui Horia Brenciu, special pentru albaiulienii care iubesc muzica bună. Prețul biletului este de 25 de lei. Vezi mai multe aici.

Tot sâmbătă, cel mai nou local din Alba Iulia, „Le Papion”, vă invită să intrați în aventura trăită de căpitanul Jack Sparrow la bordul navei Revenge. Vineri, începând cu ora 22.00, vino să navighezi pe ritmurile muzicii alături căpitanul DJ Rareș.Vezi aici detalii.

Asociatia RYMA te invită să petreci alături de formația Before & After (Răzvan Cotora & Negru Narcis) și DJ-ii: DJ MaPaX şi DJ Legy, la una dintre cele mai tari PETreceri din oraș.

Club STAGE te invită să iei parte la o petrecere electrizantă. Evenimentul se numeşte „Glamorous Night” și îi are ca invitați speciali pe DJ Lucian Barbulescu & Jimmy Dub.

Interpretul albaiulian Gino își lansează primul album de colinde intitulat „E iar Crăciun”. Lansarea albumului va avea loc la Alba Mall începând cu ora 19.00 și va continua cu un concert live de colinde, cântece de Crăciun şi cover-uri, interpretate într-o manieră originală, acompaniate de chitară acustică, claviaturi şi DJ.

Sâmbătă 15 decembrie, Club ALLEGRIA va fi cu siguranță din nou la înălțimea așteptărilor tale. Vino alături de prietenii tăi la cea mai tare petrecere din oraș. Show cu animatori, live mix cu DJ Radu și multe altele la „Groove Night”.

 Okapi Sound vă prezintă turneul de promovare Tranda – „Evoluția”. Brașov, Iași, Timișoara, Alba Iulia și Constanța sunt orașele care vor găzui concertele artistului. În orașul nostru, concertul va avea loc sâmbătă la Habitat de la ora 22.00. Invitat special al evenimentelor este MefX. Pentru albumul „Evoluția” s-a lucrat nu mai puțin de trei ani. Începând cu data de 1 octombrie, publicul a avut ocazia să-l asculte. Proiectul este disponibil în format electronic, pe iTunes și în format fizic doar în Okapi Sound Store. Doritorii pot cumpăra împreună cu CD-ul din shop-ul nostru și tricoul „Tranda”. Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitză, MefX, Criss Blaziny, Nane, Kamili, DJ OldSkull și DJ Faibo X sunt artiștii care pot fi ascultați alături de Tranda pe acest album, care conține 15 piese.

Sâmbătă, Irish Pub Erol se va transforma într-un veritabil club, cu spațiu de dans și muzică electronică. DJ-ul albaiulian Kito a pregătit un playlist interesant de muzică deep house și tech house. Petrecerea începe la ora 22.00, iar intrarea este liberă. Desigur, clienții vor avea parte de promoții și surprize.

Duminică, 16 decembrie

Dacă vă plac poveștile românești cu umor, puteți participa duminică, de la ora 18.00 la Sala Unirii, unde va avea loc spectacolul „ Oo!”, produs de Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț. Acesta este regizat de Alexandru Dabija, care va sosi cu această ocazie la Alba Iulia şi este o adaptare inedită, alertă și teribil de amuzantă a poveștii „Punguța cu doi bani”, de Ion Creangă.

Proprietarii de patrupede vor avea avea ocazia să participe duminică, de la ora 18.00 în incinta Alba Mall, la o prezentare de modă în care vedetele for fi animăluțele. „Dog Fashion Show by Sergiu Bălău” vine cu o colecție tomnă iarnă intitulată „Rainbow”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax