Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND: Evenimente cu Garda Apulum, la Alba Iulia. Reprezentaţie în faţa Porţii IV a Cetăţii, de la ora 18.00 şi tabără antică

Publicat

garda apulum garda romana romani reprezentatie Începând de vineri, 15 septembrie, tradiționalele spectacole susținute de Garda Apulum la Poarta a IV-a din Cetatea Alba Carolina se vor desfășura de la ora 18.00. Sâmbătă, pe platoul de pe strada Militari va avea loc ultima tabără antică din acest sezon. 

Vineri, 15 septembrie, demonstrațiile de tehnică militară daco-romană, luptele dintre daci și romani, dansurile antice sau luptele de gladiatori vor începe de la ora 18.00.

De asemenea, sâmbătă, 16 septembrie, între orele 11.00 – 17.00 se va deschide ultima Tabără Antică a Gărzii Apulum din acest sezon.

Cei care doresc să participe pentru ultima oară în acest sezon la numeroasele ateliere antice propuse de reenactorii albaiulieni (officina scriptoria, plante medicinale, jocuri romane, fierărie, pielărie, atelier de tras cu arcul, monetărie etc.) sunt așteptați pe Platoul de pe strada Militari, din proximitatea Porții a III-a a Cetății Alba Carolina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax