Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În weekend, jandarmii din Alba și efective din Târgu Mureș vor asigura măsurile de ordine publică la patru evenimente din județ

Publicat

jandarmi alba actiune Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba va asigura în perioada 19 – 21 iunie, măsurile de ordine publică la patru manifestări publice la care se preconizează participarea a peste 7000 de persoane.

Alături de jandarmii din judeţul Alba se vor afla efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” – Târgu Mureş şi, împreună, vor acţiona pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi disciplină publică şi preîntâmpinarea apariţiei unor evenimente negative.

Este vorba de “ Festivalul muzicii”, organizat în municipiul Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina, Latura de Vest, de „Festivalul Cetăţilor Dacice”, care va avea loc în localitatea Cricău, de „Festivalul Zilele Cetăţii Muhlbach”, organizat în municipiul Sebeş precum şi de o manifestare sportivă care se va desfăşura în localitatea Ighiu. Efectivele de jandarmerie vor acţiona în scopul protecţiei participanţilor şi spectatorilor, vor urmări preîntâmpinarea unor situaţii tensionate şi vor asigura o intervenţie rapidă pentru combaterea faptelor antisociale sau a altor acţiuni care pot afecta grav liniştea şi ordinea publică.

Pentru evitarea incidentelor este recomandat ca cei care vor lua parte la acest evenimente publice să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să manifeste respect faţă de persoane şi bunurile acestora, să evite consumul excesiv de alcool sau în public şi implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt martori la săvârşirea unor fapte antisociale le indicăm să solicite ajutorul echipajelor de jandarmerie sau poliţie.

Totodată, vor fi luate măsuri legale împotriva celor care vor fi depistaţi având asupra lor arme de orice fel, artificii sau petarde, împotriva celor care vor arunca obiecte înspre scenele organizate sau care vor forţa dispozitivele şi cordoanele de ordine, dacă va fi nevoie ca acestea să fie constituite.

Orice neregulă constatată poate fi sesizată jandarmeriei prin apel la numărul unic de urgenţă 112 sau direct jandarmilor angrenaţi în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax