Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND, la Alba Mall: Târgul de nunți “Orașul Mirilor”. Cel mai important eveniment de profil din judeţ, dedicat tinerilor şi profesioniştilor din domeniu

Publicat

targ nunti orasul mirilor 2015 Sezonul de nunți începe la Alba Mall şi în acest an. Între 20 – 22 februarie, cel mai mare centru comercial din județul Alba găzduiește cel mai important eveniment dedicat viitorilor miri, dar și profesioniştilor din domeniu.

Numai în 2014, în Alba Iulia, s-au oficiat peste 400 de mariaje, pentru a căror reușită și-au dat concursul peste 20 de agenți economici. În funcție de stilul, personalitatea și posibilitățile fiecăruia, piața organizatorilor de nunți din Alba Iulia a totalizat într-un singur an afaceri de aproximativ 4 milioane de euro, transmit organizatorii.

Prin urmare, “cel mai important pas din viață” nu mai este de mult o întâmplare în organizare, oscilând între clasic și tematic, iar ceremoniile au devenit adevărate probe de creativitate și profesionalism pentru organizatori.

“Orașul Mirilor” este un reper pentru toți cei implicați în organizarea unei nunți, indiferent că vorbim de cei care vor fi în centrul atenției sau de cei din spatele evenimentului.

Gama largă de bunuri și servicii, obținerea rapidă a ofertelor direct de la furnizori, faptul că mulți dintre vizitatori devin clienți fac din evenimentul găzduit de Alba Mall cel mai important eveniment de profil din județ, mai susţin organizatorii.

De la restaurante la limuzine, de la rochii la fracuri, de la apă la șampanie, de la aperitive la fantezii culinare, de la filmări la poze și de la sunet la lumini și artificii, ai totul inclus, la cel mai important târg de nunti al sezonului: Orașul Mirilor, ediția a VII-a, între 20 și 22 februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax