Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND, la Irish Pub Erol, din Alba Iulia: Muzică live cu Tudor Man, Deep House Party cu Kito și karaoke

Publicat

Irish Pub Erol își așteaptă clienții în acest sfârșit de săptămână cu evenimente inedite. Așa cum ne-am obișnuit, vineri clienții vor avea parte de muzică live, iar invitatul special din această săptămână este albaiulianul Tudor Man. Sâmbătă, aici va avea loc „Deep House Party”, o petrecere electrică așa cum nu s-a mai văzut în Pub, ce îl va avea ca protagonist pe Kito. Duminică, cei cărora le place să cânte sunt așteptați la karaoke.

Vineri, „Irish Pub Erol” îi așteaptă pe iubitorii de muzică live cu un concert pe cinste, perfect pentru întreținerea unei seri între prieteni și de ce nu, a unei seri dansante. Interpretul albaiulian Tudor Man își așteaptă fanii începând cu  ora 22.00, când va interpreta cele  mai îndrăgite cover-uri din repertoriul românesc și internațional. Tudor Man este deja cunoscut în Alba Iulia, iar în ultima perioadă a început să se afirme la nivel național.

Sâmbătă, Irish Pub Erol se va transforma într-un veritabil club, cu spațiu de dans și muzică electronică. DJ-ul albaiulian Kito a pregătit un playlist interesant de muzică deep house și tech house. Petrecerea începe la ora 22.00 iar intrarea este liberă. Desigur, clienții vor avea parte de promoții și surprize.

Duminică seară, distracția continuă cu o nouă petrecere. Cei care nu s-au săturat de distracție sunt din nou invitați la “Irish Pub”, unde vor avea ocazia să își cânte piesele preferate, la karaoke, pentru a intra, așa cum se cuvine, într-o nouă săptămână de muncă.

Pentru toate serile, rezervările se pot face la numărul de telefon 0728.968.127.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax