Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEKEND: Reprezentanţii Crucea Roşie din judeţul Alba îşi îmbunătăţesc activitatea. Seminar cu voluntarii din 10 oraşe

Publicat

crucea rosie prim ajutor În perioada 17-19 octombrie, Crucea Roșie Română Filiala Alba, în parteneriat cu Crucea Roșie Germană Freiburg, organizează la Sebeș un seminar cu tema ”Munca de Cruce Roșie în Subfiliale”. Seminarul are rolul de a optimiza activitatea subfilialelor și de a oferi alternative de dezvoltare adaptate necesităților din teritoriu.

Seminarul „Munca de Cruce Roşie” în Subfiliale presupune atingerea unor subiecte-cheie, legate de management, lucrul în echipă, principalele reglementări cu privire la organizarea unei filiale, stimularea voluntarilor şi alte lucruri de interes care să conducă la optimizarea activităţii Crucii Roşii.

”Reîntâlnirea cu colegii într-un cadru organizat este un bun prilej de a discuta şi a găsi soluţii pentru problemele din teritoriu, de a stabili direcţii de actiune viitoare, de a vorbi despre bariere şi reuşite deopotrivă şi de a ne aminti de rolul şi responsabilităţile asumate faţă de comunitatea pe care o reprezentăm”, anunță organizatorii.

Subfilialele de Cruce Roşie sunt entităţi fără personalitate juridică, subordonate filialei judeţene şi coordonate de voluntari care se identifică cu principiile Crucii Roşii şi care donează timp, derulând activităţi în sectoare precum sănătate, prevenire şi intervenţie în caz de dezastre şi social.

La seminar vor participa reprezentanţi ai Subfilialelor de Cruce Roşie din Alba Iulia, Abrud, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureş, Sebeş, Teiuş şi Zlatna, voluntari cu ajutorul cărora Filiala Alba implementează cu succes proiectele umanitare la nivelul judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax