Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În weekend: „Serbările Unirii” la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Spectacole cu Axinte, Talisman, Vali Crăciunescu și Free Deejays

Publicat

LOGO CASA DE CULTURACasa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează în cadrul Festivalului Naţional Studenţesc „Serbările Unirii” două super-spectacole pe 2 şi 3 decembrie, în care publicul va avea parte de invitaţi speciali: Axinte, Talisman, Vali Crăciunescu și Free Deejays. Acest festival se adresează nu doar tinerilor şi studenţilor, ci şi publicului larg. Festivalul reprezintă emblema instituţiei, ajuns anul acesta la a XXV-a ediție şi se desfaşoară în fiecare an în preajma Zilei Naţionale a României. Precizăm că prima ediţie avut loc în anul 1992. 

Programul Festivalului Național Studențesc „Serbările Unirii”, ediția a XXV-a, 1-3 decembrie 2016

Joi, 1 Decembrie

– Participare la manifestările organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României

Vineri, 2 decembrie, ora 12:00 – Casa de Cultură a Studenților – sala amfiteatru

– Workshop cu tinerii şi studenţii care activează în cadrul Casei de Cultură şi cu Liga Studenţilor din Universitatea 1 Decembrie 1918”, unde va avea loc premierea celor care au câstigat premii şi au reprezentat cu succes instituţia, participând la festivalurile şi concursurile naţionale şi internaţionale studenţeşti, în anul 2016.

Programul artistic:

Vineri, 2 decembrie, ora 20:00 – Casa de Cultură a Studenților

– super-comedie cu axinte

– Talisman

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 20:00 – Pub Skit 77

– Râs și panaramă cu Vali Crăciunescu, A. Măciucă și D. Blueman

– Free Deejays

Preț bilet: 15 lei / spectacol.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Studenților și Pub Skit 77.

Florin „Axinte” Petrescu  este un actor și umorist român.

După tragica moarte a lui Dan Sava în 1999, grupul Vacanța Mare l-a recrutat pe Florin Petrescu pentru a reîntregi trupa. Este cunoscut și sub apelativul Axinte, datorită rolului pe care îl joacă în cadrul trupei și la spectacole.

Alin Oprea a fondat formația Talisman, care a luat naștere în 1996, iar prima audiție au avut-o pe 16 decembrie 1996 la festivalul „Om bun”, unde au și câștigat marele premiu. Piesa de rezistență a formației se numește “Atât de singur” și a fost pe locul întâi în toate topurile în anii 1997-1998. De atunci, trupa lansează hit după hit și reușește să surprindă publicul în cel mai plăcut mod posibil, prin îmbinarea melodioasă a sunetelor care demonstrează profesionalismul și originalitatea trupei.

Vali Crăciunescu – La 13 ani are primul sau contact neprotejat cu acordeonul şi acum recunoaşte că acest lucru i-a fost fatal. Asta dupa ce în prealabil, într-a patra, şi-a încercat talentul şi la trompetă, de care nu s-a ataşat însa la fel de mult, privind întreaga poveste „mai degrabă ca pe o joacă”. A fost membru al trupei Spitalul de Urgenţă, iar acum are un proiect nou, intiulat “De la Zvaidoc la Queen” – Concert de râs şi panaramă.

Free Deejays – Trupa este fondată în anul 2010, de Bogdan Taşcău – DL. Problemă, care alături de Rareș Varniote au lansat piesa „You Know” în colaborare cu americanul de origine jamaicană Buppy Lennox. Alte hituri: Around the world, Mi ritmo şi Danca louca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax