Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND: Skirt Bike 2015, la Alba Iulia. Cea mai chic paradă a bicicletelor în Piața Cetății și cel mai vesel picnic din oraș. PROGRAM

Publicat

skirt bike 2015 Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17:00, în Piața Cetății din Alba Iulia are loc cea de-a III-a ediție, Skirt Bike, ci cu cea mai chic paradă cu biciclete. Participanții își pot împodobi bicicletele în cele mai inedite moduri, iar organizatorii promit o mulțime de surprize.

Dacă sâmbătă, bicicletele vor străbate Cetatea Alba Carolina, duminică, 28 iunie, de la ora 16.00, Skirt Bike continuă în Parcul Dendrologic cu cel mai vesel picnic din oraș. „Transalpina de Mamut” va fi ruta pe care fiecare bicilist va pedala în ritmul său.

Pentru al treilea an consecutiv, Cetatea Alba Carolina și orașul Alba Iulia vor fi străbătute de cele mai frumoase biciclete, conduse de fete cochete și băieți cool.

(P)  Haine și pantofi sport pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Parada Skirt Bike 2015 se va desfășura sâmbătă de la ora 17.00,  în Alba Iulia. „Sărbătorim ciclismul ca un mod de deplasare în oraș: spre muncă, spre evenimente sociale, sau ca mijloc de a descoperi un oraș. Este cea mai chic paradă a bicicletelor, unde domnițe cochete și cavaleri eleganți vor pedala prin frumosul nostru oraș. Dress code: cât mai colorat”, transmit organizatorii.

Dacă până acum, Skirt Bike era un eveniment desfășurat în câteva ore, ediția a III-a se „întinde” pe două zile. Astfel duminică de la ora 16.00, la intrarea în Parcul Dendrologic sunteți așteptați la alte câteva ore de sport și socializare.

Dacă evenimentul de sâmbătă va fi despre culoare și eleganță pe două roți, ziua de duminică este dedicată mișcării și bicicletei ca sport. Bicicliștii vor pedala pe „Transalpina de Mamut”, fiecare în ritmul său. Pentru a vă răsplăti efortul depus, organizatorii vă vor cinsti cu un prânz vesel, unde veți avea ocazia să vă cunoașteți mai bine. Este recomandată și o pătură.

Programul SkirtBike Alba Iulia ediția a III-a:

Sâmbătă, 27 iunie – Cea mai chic paradă a bicicletelor

17:00 – Întâlnire în Piața Cetății, în fața Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, unde se vor împărți kiturile de participare pregătite de organizatori

17:20 – Deschiderea evenimentului

17:30 – START cea mai chic paradă a bicicletelor. Dress code: cât mai colorat.

18:30 – FINISH paradă la Framm’s – socializare, hidratare și concluzii

Se vor purta discutii impreună cu lectorii privind importanța sănătății, sportului și recreării în rândul tinerilor, precum și implicarea în acțiuni de voluntariat;

Se va organiza o tombolă cu premii oferite de sponsori și parteneri;

Duminică, 28 iunie – Cel mai vesel picnic din oraș

16:00 – Parcul Dendrologic (punct de întâlnire parcarea din fața parcului), pedalăm împreună pe “Transalpina de Mamut” și vom încheia cu cel mai vesel picnic din oraş și un atelier de reparații biciclete. Se vor continua discuțiile privind alimentația sănătoasă, combaterea excesului de greutate și obezitatea în rândul tinerilor. Este recomandat să aveți cu voi și o păturică, fiind vorba despre o ieșire în aer liber.

SkirtBike Alba Iulia este un eveniment care, prin activitățile propuse, încurajează voluntariatul în rândul tinerilor, precum și promovarea unor politici privind sănătatea, sportul și recrearea în rândul tinerilor, a femeilor și mamelor, care constituie cel mai bun exemplu pentru copii lor și care au o capacitate de influență considerabilă în acțiunile întreprinse de aceștia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax