Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În weekend-ul 13-14 mai se va desfășura turneul „Final Four” din Cupa României la volei feminin. Volei Alba Blaj, marea favorită

Publicat

Cupa României la volei feminin a ajuns în faza turneului final „Final Four”. Această ultimă fază a competiției se va desfășura în intervalul 13-14 mai, la Pitești, iar CSM Volei Alba Blaj este favorită la câștigarea celui de-al doilea trofeu intern în actualul sezon competițional.

Pe perioada weekend-ului 13-14 mai, orașul Pitești va deveni „capitala voleiului feminin național”.

Turneul de la Pitești se va desfășura în sistem semifinale-finală, cele două semifinale fiind programate sâmbătă (13 mai) urmând ca duminică (14 mai) să aibă loc finala Cupei României la volei feminin.

Prima semifinală va începe la ora 16:00, avându-le în prim-plan pe Campioana României, CSM Volei Alba Blaj și CSM Lugoj, ocupanta locului 3 la finalul campionatului național recent încheiat

Semifinala a doua se va desfășura începând cu ora 19:00 și propune duelul între Vicecampioana României, CSM Târgoviște și Dinamo București, locul 5 în Divizia A1.

Finala va avea loc duminică de la ora 18:00, iar favorite pentru a ajunge în meciul „cu titlul pe masă” sunt CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște, echipe care fac legea pe scena internă de câțiva ani.

Reprezentanta județului Alba în acest turneu final, Volei Alba Blaj, este favorită la câștigarea trofeului, reușind să o învingă pe CSM Lugoj în fiecare confruntare directă din actuala stagiune.

Cel mai probabil finala se va disputa între Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște. Cele două echipe s-au întâlnit de 7 ori în sezonul curent iar sportivele din „Mica Romă” s-au impus în 6 dintre aceste confruntări.

Așadar, voleibalistele antrenate de Stevan Ljubicic sunt în „pole-position” pentru realizarea celui de-al doilea event consecutiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax