Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEKEND: Zeci de parapante în aer la Șureanu Mountain Bike & Fly Festival

Publicat

Vârful Șureanu devine pentru trei zile destinația perfectă pentru practicarea sporturilor extreme. Consiliul Județean Alba și Domeniul Schiabil Șureanu deschid prima ediție a Șureanu Mountain Bike & Fly Festival.

“Anul trecut a fost un episod pilot și a fost destinat doar parapantiștilor. De anul acesta se dorește ca evenimentul să aibă un ecou peste granițele țării și se adresează celor care practică zborul cu parapanta, practicanților de mountain-bike, fotografilor și tuturor celor care iubesc mișcarea, muntele și aventura.

De vineri 13 septembrie, până duminică, 15 septembrie se vor organiza concursuri pentru parapantiști: zbor de distanță pe traseu impus, aterizare la punct fix; concursuri pentru mountain-bike de tip cross country, pe patru categorii și un concurs de fotografie“, a declarat Emanuel Drăgușin, purtătorul de cuvânt al Sc Grup Corint SA, firma care este proprietarul Domeniului Schiabil Şureanu.

Centrul de coordonare va funcționa la Apres-Ski Ada. Premiile puse în joc pentru cei care se vor clasa pe primele locuri, la fiecare concurs, vor consta în cupe, diplome, tricouri, skipass pentru o zi și cazare la pensiunile din zonă. Pe lângă acestea se vor acorda și premii speciale.

Accesul la tabără se poate face de pe DN67C Transalpina dinspre Oaşa, pentru cei care vin dinspre Sebeș și prin Obârșia Lotrului, pentru cei care vin dinspre Petroșani sau Râmnicu Vâlcea.

La barajul Laculului Oașa sunt vizibile indicatoare către Domeniul Schiabil Șureanu, pe un drum neasfaltat dar accesibil. Cazarea se face la cort sau în hotelurile din stațiunea Poarta Raiului și pensiunile din zonă.

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Emil-Anton COMȘA

    marți, 10.09.2013 at 15:52

    Un nou eveniment important pentru promovarea judetului Alba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax