Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inaugurare cu șoferi pe autostrada dintre Aiud și Turda. Camionagiii au tăiat panglica pentru cei 29 km de pe A10

Publicat

YouTube video

După aproape un an și jumătate de când în România nu s-a mai inaugurat nici un kilometru de autostradă astăzi a fost tăiată prima panglică pe A 10. În jurul orei 19:30, „presiunea” inaugurării în lipsa unor politicieni a căzut pe umerii primilor șoferi de camionane care au intrat pe autostradă. Aceștia au avut ocazia să taie panglica pentru cei 29 de kilometri dintre Aiud și Turda. 

Primii șoferi care au intrat pe autostrada au fost puși sa taie panglica la inaugurarea celor aproape 29 de km dintre Aiud și Turda.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO-VIDEO: S-A DESCHIS circulația între Aiud și Turda pe 29 kilometri din Autostrada A10 ( Sebeș- Turda)

Ghinionul inaugurărilor cu fast de pe vremea premierului Victor Ponta, i-a făcut pe politicieni să se țină departe de panglica ce trebuia tăiată la deschiderea celor aproape 29  de kilometri de pe autostrada Sebeș- Turda, loturile 3 și 4 dintre Aiud -Decea- Turda. Tronsonul respectiv a fost deschis luni seara în jurul orei 19:20, pe ambele sensuri de circulație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax