Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Inaugurarea Secției de Oncologie a Spitalului Județean Alba, amânată pentru luna septembrie. Lucrările sunt finalizate în proporție de 95%

Publicat

spital alba

După ce reprezentanţii Spitalului Județean de Urgență Alba au anunțat, la sfârșitul lunii iulie, că Secția de Oncologie va fi inaugurată pe 31 august, acum aceştia au precizat că evenimentul va fi amânat cu câteva săptămâni, pentru luna septembrie. Secția se află în renovare de mai bine de un an și jumătate, iar, în acest moment, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%, potrivit managerului Nicoleta Coșarcă.

După mai bine de un an și jumătate de la începerea lucrărilor de reparație capitală a Secției de Oncologie și, după ce sumele promise de Ministerul Sănătății în scopul finalizării lucrărilor nu au mai ajuns la Spitalul Județean Alba, renovările vor fi finalizate cu bani alocați de Consiliul Județean Alba. Secția este acum renovată în proporție de 95 %.

În luna ianuarie a anului 2012, Consiliul Județean rezervase suma de 7 milioane lei pentru reparații capitale ale secțiilor Oncologie, ATI și dotarea spitalului cu aparatură, printre care și un aparat RMN. Dintre aceștia, 400.000 lei au fost alocați exclusiv secției de Oncologie.

Pe lângă acești bani, Ministerul Sănătății anunțase că va participa la suplimentarea fondurilor, pentru finalizarea lucrărilor de la secția de Oncologie. Banii nu au fost livrați spitalului din Alba, în ciuda numeroaselor demersuri înaintate de conducerea instituției.

Managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă, a mai anunțat, la sfârștul lunii august, că, la inaugurare, va fi invitat și ministrul sănătății, Vasile Cepoi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax