Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă cinci puncte de frontieră pentru intrarea în România, deschise de miercuri. Declarațiile ministrului Vela

Publicat

vama

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat marţi, la Nădlac, că în urma discuţiilor avute la Budapesta cu omologul din Ungaria, s-a convenit să se deschidă alte cinci puncte de frontieră pentru intrarea în România.

„De mâine, în urma discuţiilor, Poliţia de Frontieră din România şi din Ungaria vor permite ca tranzitul de autoturisme să se facă pe mai multe intrări”, a spus Marcel Vela, într-o declaraţie susţinută la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, potrivit Agerpres.ro

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că vor mai fi deschise punctele Cenad, Turnu, Salonta, Valea lui Mihai şi Urziceni.

„În această ipoteză, fluxul de autoturisme se poate bifurca pe 10 direcții. (…) Mâine o să discutăm la nivelul șefilor de poliție de frontieră din România și Ungaria și vom găsi formula finală. Am mai stabilit ceva foarte important. Ieri, s-a decis că este permis și transportul de persoane în zona internațională. Coroborat cu faptul că dacă se deschid aceste puncte scade presiunea pe autoturisme, partea maghiară e deschisă la dialog și sperăm ca și această propunere să fie implementată. Să stabilim un culoar doar pentru microbuze și autocare care să fie deschis 24 de ore din 24”, a mai declarat ministrul.

sursa: Agerpres.ro, g4media.ro

sursa foto: arhiva Alba24.ro rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax