Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă doi tineri s-au rătăcit pe Transalpina în timp ce circulau pe un drum închis pe timp de iarnă. Au fost găsiți de jandarmi și Salvamont

Publicat

Încă doi tineri s-au rătăcit în timp ce circulau cu mașina pe Transalpina. În jurul orei 1.oo, vineri noapte, aceștia au sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutor. Niciunul dintre cei doi nu a fost rănit, iar intervenția forțelor de ordine a durat aproximativ 3 ore.

Cei doi tineri sunt din Sighetul Marmației, un băiat cu logodnica, solicita ajutor deoarece s-au pierdut pe Transalpina, tot în zona Tărtărău, unde cu câteva ore mai devreme, trei mașini de teren rămăseseră înzăpezite.

Citiți și:

UPDATE | Trei mașini de teren au rămas înzăpezite în zona Șureanu: Șase adulți și un copil, deblocați de jandarmi și Salvamont

Mașina cu care circulau, un VOLVO S 80, a rămas în stare de funcționare. Cei doi doreau să ajungă în Rovinari.

După o intervenție de aproximativ 3 ore, la ora 04.12 cei doi au fost găsiți, iar după aproximativ 30 de minute mașina a fost deblocată și a început deplasarea spre Șugag.

În această intervenție a acționat o echipă formată din 3 jandarmi montani, salvamontişti și un polițist.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. taz

    vineri, 03.01.2014 at 11:18

    o țară de rătăciți!

  2. românul

    vineri, 03.01.2014 at 15:38

    Atenție…..Transalpina nu e un drum….este drum național pentru care toți plătim roviniete și care ar trebui întreținut și dezăpezit….nu inchis….nu plătim roviniete pentru drumuri închise. Cnadr ar trebui să-și facă treaba, că nu-i plătim să țină drumurile închise. Dacă nu sunt în stare ar trebui să renunțe și la rovinietă pentru Transalpina, să-l facă drum comunal. Avem domeniu schiabil la Șureanu, avem cabane și pensiuni la Poarta Raiulul și Luncile Prigoanei și drumurile sunt în stare jalnică sau închise. Între Obârșia Lotrului și Oașa ar putea circula turiști dinspre și către Voineasa sau Petroșani….sau nu se vrea asta? de ce-mi ștergeți comentariul????????

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 03.01.2014 at 16:49

      pentru ca ati scris de doua ori acelasi comentariu

  3. Georgel

    sâmbătă, 04.01.2014 at 22:05

    …totuşi să nu uităm că până mai ieri era, cred, unicul drum naţional (DN67C), care avea poduri cu o singură bandă de circulaţie, din traverse de lemn ,,împrumutate de la CFR,, , şi acum vrem dintr-o dată să îl şi deszăpezească!!!! Ar fi o evoluţie care ar depăşi viteza cosmică de reacţie a autorităţilor abilitate! Cred totuşi că vom mai avea de aşteptat până vom circula ,,normal,, pe acel drum naţional.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax