Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă două luni de calvar în traficul din Sebeș: Tronsonul de autostradă ce ocolește orașul va fi dat în folosință la începutul lunii noiembrie

Publicat

O nouă amânare în finalizarea lucrărilor la tronsonul de autostradă ce ocolește Sebeșul! Aceasta este ultima informație furnizată de firma de construcții prefectului de Alba, Gheorghe Feneșer. Dacă, până recent, autoritățile păstrau începutul lunii septembrie ca termen de dare în folosință a noii șosele, care ar descongestiona traficul infernal din Sebeș, acesta a fost amânat din nou, cu încă două luni, până la începutul lunii noiembrie.

„Până la începutul lunii noiembrie va fi dată în circulație centura ocolitoare a Sebeșului. Reprezentanții societății Straco, firma ce efectuează lucrările de construcție la acest tronson, a anunțat că, până la sfârșitul lunii noiembrie, se va putea circula până la Cunța”, a declarat prefectul Gheorghe Feneșer.

Inițial, termenul de finalizare a lucrărilor la autostrada Orăștie-Sibiu a fost aprilie 2013. Ulterior, termenul a fost amânat până în august, apoi în septembrie, pentru darea în circulație a șoselei ce va ocoli Sebeșul.

Prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor a venit din cauza unor „lucrări mai dificile”, cum ar fi construcția podurilor sau rețeaua electrică: „Se lucrează la liniile de înaltă tensiune care trec peste autostradă, și aceasta este o operațiune mai dificilă”, a mai explicat prefectul.

Trosonul Vințu de Jos-Cut este executat de STRACO Grup, are o lungime de 19 km și costă 377.780.208 lei ( aproximativ 87,8 milioane de euro).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. sica

    marți, 03.09.2013 at 14:34

    Chesiunile astea „mai dificile” nu au fost prezente in proiectul autostrazii? Sunt atat de surprinsi de dificultatea acestor lucrari ca si cum nu au fost prezente in proiect. Ce naiba Straco e firma de coafeze de se dau atat de mult cu fundul de pamant?!

  2. albaiulian

    marți, 03.09.2013 at 14:35

    PENIBIL !!!

    • eu

      marți, 03.09.2013 at 15:06

      e de admirat ca sunt niste oameni in tara asta care vor sa ne faca autostrazi…..dar nu le prea iasa

  3. albanez

    marți, 03.09.2013 at 14:38

    Dupa cum vad ca merg lucrurile nu cred ca aceasta o sa fie ultima amanare(bine ar fi sa ma insel eu)..vom trai si vom vedea

  4. satul de Romania

    marți, 03.09.2013 at 14:43

    Baaaaaa beneficiari si constructori *** ! N-ati stiut ma, inca din faza de proiectare ca aveti de facut poduri si retele electrice ???? Ce dracu’ ne tot aburiti atata ? M-am saturat de voi, popor de mincinosi si puturosi! Nu sunteti in stare sa respectati 3 termene de executie ????

  5. satul de Romania

    marți, 03.09.2013 at 14:55

    Sunteti niste penibili si incompetenti ! Atat constructorul cat si beneficiarul. Pai voi nu stiati bai nesimtitilor ca trebuie facute poduri si mutate retele electrice ? N-ati avut proiectele in fata ? Sunt satul pana in gat de lenesi si mincinosi ! Si voi, beneficiari natangi care reprezentati statul roman…de ce nu-i penalizati de sa-i ia dracu’de cosntructori mincinosi si incapabili ? Cand lucreaza pentru privati gen Dedeman, Lidl sau altii de anvergura, constructorii lucreaza zi si noapte pentru ca stiu ca daca nu respecta termenele isi iau niste penalitati de nu mai merita contractul. Cand lucreaza pentru stat ii doare in cur ! Aprilie, august, septembrie si acum sfarsit de noiembrie adica decembrie !!!! Huooo nenorocitilor !

  6. paraparaumu

    marți, 03.09.2013 at 17:20

    Atita compromis n-am mai intilnit.Atita incompetenta si ne pricepere n-am mai intilnit.Scuze nu sunt ptr. ca toate elementele erau iluse in p.e.Asa ca nu ne mai intereseaza cind se v-a termina ,deoarece nu mai sunteti credibili.

  7. ion

    marți, 03.09.2013 at 18:18

    Minciuna mare, nu este vorba de centura Sebesului este vorba de tronsonul de autostrada din zona respectiva, PE CAND CENTURA ORASULUI SEBES domnilor care carmuiti destinele noastre………………………….

  8. blaga

    marți, 03.09.2013 at 18:45

    ce motive penibile…de parca nu s-a stiut de aceste lucrari „mai dificile”…zici ca acum s-a inventat curentul si nu stiau ca trebuie facute lucrari de trecere peste autostrada…pai daca mai era doar de „trecut curentul” peste autostrada, inseamna ca celelalte lucrari sunt gata…dar daca mergi pe teren, constati ca mai sunt multe alte lucruri care nu sunt gata…cum naiba sa dai un termen ca finalizare a lucrarilor, cand si o persoana fara cunostinte in domeniu isi dadea seama ca nu are cum sa fie gata la 1 septembrie…va spun eu cand o sa se dea in functiune autostrada: cand o sa fie gata!!!!

  9. Romanul

    marți, 03.09.2013 at 22:47

    Nu stiu cine vrea sa faca autostrazi in Ro, dar stiu sigur ca UE vrea, ca altfel mergeam tot cu caruta prin gropi !

  10. adi

    miercuri, 04.09.2013 at 07:59

    Sunteţi penibili domnilor politicieni care tot daţi termene de finalizare, mai ieri alaltăieri portavocea autostrăzilor alba, Florin Roman, anunta cu mare fast termenul de septembrie, probabil ca din birou ca daca venea si vedea stadiul lucrărilor ,daca era onest nu iese cu anuntul
    Sau poate avea nevoie de publicitate si expunere mediatică.

  11. gigi

    miercuri, 04.09.2013 at 16:54

    de vina e guvernarea cacarau domnilor. in afara ca taie panglica dupa panglica pe autostrazile lu boagiu in 2 ani nu a inceput NIMIC nou! la anul vor inaugura o mare ULAP

  12. lucian

    luni, 09.09.2013 at 22:48

    De fapt nu este vorba de nici o centura ocolitoare,ci de autostrada ORASTIE-SIBIU pe care vor s-o inaugureze TOATA. Zau nu v-ati prins???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax