Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă nu ai trecut la mașina de spălat vase? (P)

Publicat

masina spalat vase

Dacă întâlnești o persoană care spune că preferă spălatul manual de vase, atunci nivelul de încredere în aceasta nu ar trebui să fie prea mare. O mașină de spălat vase ar trebui să fie prezentă în toate casele. Cu atât mai mult cu cât prețurile acestor minuni ale tehnologiei au ajuns să nu mai reprezinte mici averi. Avansul tehnologic continuu are și avantaje. O mașină de spălat vase poate fi cumpărată acum și cu câteva sute de lei, existând chiar posibilitatea achiziției unei mașini de spălat vase în rate, la majoritatea retailerilor de pe piață. De ce nu avem atunci cu toții câte o mașină de spălat vase?

Probabil pentru că majoritatea dintre noi au rămas ancorați în trecut, la gândul că o mașină de spălat vase costă enorm. Nu mai e cazul, după cum am relatat, dar nu toată lumea și-a făcut update cunoștințelor despre evoluția electrocasnicelor. Mulți pot reclama absența spațiului în propriile bucătării. Asta deși un loc pentru o mașină care te scutește pe vecie de spălatul vaselor la mână ar trebui să se găsească oricând.

Avantajele unei mașini de spălat vase sunt imense. Vei fi scutit de efortul depus atunci când speli vasele manual, câștigi timp prețios pe care-l poți petrece în orice alt mod cu putință, economisești bani, poți organiza în sfârșit petrecerea aceea monstru pe care ți-o doreai, fără a te mai lăsa descurajat de muntele de vase adunate după, îți protejezi mâinile, și vei curăța și igieniza corespunzător vasele.

Cum alegi, însă, o mașină de spălat vase potrivită pentru tine? Dacă prețul nu este singurul criteriu, ai opțiuni nenumărate. Pentru că nevoile și gusturile diferă de la om la om, cei mai mulți producători de mașini de spălat vase au în gamă mai multe tipuri, pentru a satisface o cât mai largă paletă de cumpărători.

Mașinile de spălat vase pot fi: compacte (standard) sau încorporabile și semiîncorporabile. Primele sunt mașinile de spălat vase care pot fi așezate oriunde în casă (bucătărie, hol, debara, pe blatul din bucătărie etc), cu condiția să ai țevile pentru racordare și pentru scurgere la îndemână, precum și o priză în apropiere.

Mașinile de spălat vase compacte sunt și ele de mai multe modele și dimensiuni, pentru a se potrivi în orice casă. Astfel, ai posibilitatea de a-ți cumpăra o mașină de spălat vase de mici dimensiuni, pe care, în lipsa altei variante, o poți monta și deasupra blatului de bucătărie sau pe un dulap.

Cei mai mulți iau în calcul montarea unei mașini de spălat vase în bucătărie încă dinainte de a începe mobilarea acesteia. Astfel, fiind inclusă în plan, mașina de spălat vase încorporabilă sau semiîncorporabilă devine o variantă preferată de cei mai organizați dintre noi. Aceasta se deosebește de mașina de spălat compactă prin faptul că se încastrează și este ”ascunsă” în mobilier.

În funcție de tipul mobilei de bucătărie și de preferințele personale poți opta pentru o mașină de spălat vase care se încastrează total, adică una complet încorporabilă, sau pentru una care se încastrează parțial în mobilier, adică o mașină de spălat vase semiîncorporabilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax