Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă o performanţă pentru şahistul albaiulian Mihnea Costachi. Pe podium, la Campionatul Naţional de Seniori

Publicat

Șahistul albaiulian Mihnea Costachi a reușit a treia performanță excelentă din această săptămână. După locul 4 obținut luni în Openul Internaţional al României de la Alba Iulia și locul 3 în turneul de blitz pentru mari maeștri Romgaz de la Mediaș, juniorul albaiulian în vârstă de 17 ani s-a clasat pe locul 2 în proba de blitz la Campionatul Național de seniori desfășurat la București.

La această competiţie au participat 140 de jucători, 6 dintre aceștia având titlul de mare maestru internațional.

Mihnea a obținut 7,5 puncte din 9 partide, fiind devansat de maestrul internațional Gabriel Grecescu care a obținut 8 puncte după ce  pierdut primul joc și le-a câștigat pe următoarele 8. A treia treaptă a podiumului a fost ocupată de marele maestru internațional Bogdan Deac.

Mihnea a avut o evoluție foarte bună și în proba de șah rapid, în care a terminat pe locul 6 cu 7 puncte, fără înfrângere, primele trei locuri fiind ocupate de marii maeștri internaționali Vlad Jianu, Mihail Marin și Vladislav Nevednichy, toți cu 7,5 puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax