Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă o victorie în amicale pentru trupa lui Gherman. „Sănătatea” Cluj – „Unirea” Alba Iulia, 0-1

Publicat

Unirea Alba Iulia merge excelent în jocurile amicale. După victoriile cu CS ZLatna și FC Cisnădie, trupa pregătită de Stelian Gherman s-a impus luni la Cluj, în compania formației de Liga a III-a, Sănătatea Cluj. Scorul final 1-0 a fost stabilit de Plenicianu, din penalty.

Uniriștii continuă să câștige jocurile de pregătire, iar acest lucru oferă încredere formației pregătită de Stelian Gherman. Luni, la Cluj, Unirea s-a impus cu 1-0, grație golului marcat în minutul 24 de Plenicianu de la 11 metri, lovitură de pedeapsă obținută de Pecarov.

Rezultatul s-a dovedit a fi mulțumitor pentru antrenorul Gherman, acesta fiind optimist în ceea ce privește partea a doua a campionatului. ”A fost bine ca și atitudine, nu ca și joc, sunt doar meciuri de pregătire și atât ”, a declarat scurt Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, Mihai Dăscălescu spune că echipa mai are de muncit până să ajungă la forma dorită de el. ”Echipa e pe drumul cel bun, dar trebuie să ne pregătim în continuare și să abordăm cât mai serios și meciurile amicale și încercăm să câștigăm peste tot pe unde putem să o facem”, a punctat Mihai Dăscălescu.

Dăscălescu: ”Șerban e peste Camara”

Chiar dacă Unirea a pierdut doi jucători de bază în această iarnă, președintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu, consideră că  jucătorii prezenți și cei aduși sunt superiori celor plecați. ”Consider că Șerban e peste Camara la ora asta și Plenicianu, Militaru și Ciofu pot suplini lipsa lui Petcuț și au demonstrat și-n ultimele două meciuri și în amicale”, a mai spus Dăscălescu.

Unirea Alba Iulia a intrat în teren în următoarea alcătuire: Pascal – Mădularea, Schuller, Șerban, Bucurică – Oară, Militaru. Plenicianu, Giurgiu – Pecarov și Mureșan. După pauză au mai intrat: Toderaș, Lasc, Man, Oniga, Potopea, Stan,  Ban, Mariș,  Ciofu, Moga.

Unirea va continua pregătirea de iarnă la domiciliu, fotbaliștii Unirii neavând parte de un stagiu montan de pregătire, ca majoritatea echipelor din Liga a II-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax