Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă șase pacienți îngrijiți la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, vindecați de COVID-19

Publicat

Șase pacienți infectați cu coronavirus, internați la secția de Boli Infecțioase  a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, au fost declarați vindecați după ce rezultatele a două teste consecutive, efectuate pentru fiecare dintre ei în 16 și 17 aprilie, au ieșit negative.

”Este vorba de 4 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 46 și 63 de ani, care au fost internați în cadrul secției de Boli Infecțioase la începutul lunii aprilie. Starea de sănătate a pacienților este bună, fiind programați pentru a fi externați în cursul zilei de astăzi. Pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba”, precizează reprezentanții SJU Alba Iulia.

De la începutul pandemiei și până în prezenț, 9 pacienți tratați la SJU Alba Iulia au fost declarați vindecați de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Acestora li se adaugă patru cadre medicale ale SJU Alba Iulia care au fost declarate vindecate.

SJU Alba Iulia este unitate medicală aflată în linia întâi în ceea ce privește tratarea, diagnosticarea și îngrijirea cazurilor de COVID-19. Spre exemplu, în perioada 11-16 aprilie în laboratorul SJU Alba Iulia, unde funcționează o linie completă de diagnosticare, au fost efectuate peste 550 de teste în vederea depistării acestei boli. De asemenea, la această oră, mai sunt internate șapte cazuri pozitive, care se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Pentru prevenirea contaminării și răspândirii îmbolnăvirilor, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia transmite tuturor locuitorilor județului Alba să respecte, cu strictețe, toate indicațiile autorităților de sănătate publică și autorităților implicate în combaterea pandemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate