Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă trei luni la conducerea DNA Alba Iulia: Mandatul Lianei Boer a fost prelungit de Parchetul General

Publicat

Conducerea Parchetului General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a prelungit mandatul procurorului şef Liana Boer la Serviciul Teritorial DNA Alba Iulia, pentru încă trei luni. Boer se află la conducerea DNA Alba Iulia de şase ani.

Mandatul Lianei Boer a expirat luni, 17 iunie, după ce acesta a fost prelungit din 2010. Funcţia de conducere a DNA a fost preluată de Liana Boer din octombrie 2006, apoi în iunie 2007 a obținut un mandat de trei ani.

Delegarea pentru alte trei luni în funcţia de la Alba Iulia a fost dispusă la propunerea procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Reamintim că Liana Boer a candidat anul trecut pentru postul de procuror șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Funcţia a fost ocupată de Augustin Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax