Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | Încă un incendiu în Apuseni: Pompierii din Câmpeni, solicitaţi să stingă flăcările la o litieră de pădure din zona Sohodol

Publicat

Sâmbătă seara, pompierii din Câmpeni au fost chemaţi pentru a doua oară în aceeaşi zi să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie în Munţii Apuseni.

De data aceasta, a fost cuprinsă de flăcări o zonă de litieră de pădure din localitatea Sohodol.

Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, este vorba despre două incendii diferite, fără legătură între ele. Celălalt incident de acest fel, de sâmbătă după-amiază, a fost semnalat în zona Poiana Vadului-Costeşti. În urma incendiului a ars o suprafață de 1,3 hectare de vegetație uscată și litieră, fără să afecteze coronamentul. Nu se cunoaște deocamdată cauza exactă a producerii incendiului.

UPDATE: Potrivit ISU, sâmbătă, la ora 19.21, pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit, pe raza satului Vlădăşesti, com. Sohodol, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi litieră, ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 2 ha. S-a intervenit cu 2 autospeciale de stins incendii şi mijloace de primă intervenţie, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sohodol, incendiul fiind lichidat în circa 1 oră. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax