Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Încăierare între doi bărbaţi, pe drumul din zona târgului de animale de la Drâmbar. Au ajuns la spital, cu leziuni corporale

Publicat

tineri

Doi bărbaţi din Alba Iulia şi Sebeş au intrat în vizorul poliţiştilor, după ce s-au încăierat pe drumul din apropierea târgului de animale de la Drâmbar. Unul dintre aceştia îl acuză pe celălalt că i-a furat suma de 5.100 de lei. Cei doi au ajuns la spital, cu leziuni corporale.

Sâmbătă, 2 iunie, la ora 13.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 40 de ani, din Sebeş, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 12.30 a fost agresat de către un cunoscut, agresiune în timpul căreia i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că reclamantul s-a deplasat cu un autoturism condus de B.I., de 54 de ani, din Sebeş, la târgul de animale din localitate Drâmbar, judeţul Alba.

La întoarcere, pe DJ 107C, în apropierea podului peste râul Ampoi, acesta   s-a întâlnit cu R.E., de 36 de ani, din Alba Iulia, care conducea un tractor. Cei doi s-au oprit şi între ei s-a produs un conflict datorat faptului că reclamantul îi datora o sumă de bani lui R.E., conflict în timpul căruia s-au lovit reciproc, cauzându-şi leziuni corporale. Cei doi s-au prezentat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Alba unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Bărbatul de 40 de ani, din Sebeş a reclamat faptul că, în timpul altercaţiei R.E. i-ar fi sustras suma de 5.100 de lei.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax