Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiere din răzbunare: Un bărbat din Cugir a vrut să dea foc unei case în care locuia familia fostei sale iubite

Publicat

Polițiștii din Cugir au reținut un bărbat care este bănuit de distrugere. Pe fondul dorinței de a se răzbuna pe membrii familiei fostei sale concubine, ar fi încercat să le incendieze casa.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 37 de ani, din Cugir, care este bănuit de distrugere prin incendiere.

Se pare că, în noaptea 30 aprilie/1 mai 2021, pe fondul unor discuții avute cu fosta sa concubină, ar fi aruncat, în curtea locuinței părinților ei, care nu ar fi fost de acord cu relația lor, un material textil aprins, cu intenția de a le incendia casa.

Au ars o bucată de prelată cu care era înconjurată o anexă a locuinței precum și o parte dintr-o mochetă amplasată în apropierea anexei.

În cursul zilei de azi, 12 mai, bărbatul reținut va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax