Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Incendii „de sezon” în judeţul Alba. Pompierii au intervenit în mai multe localităţi pentru protejarea bunurilor materiale

Publicat

pompier

Pompierii din Alba au intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru stingerea mai multor incendii izbucnite la imobile din Alba Iulia, Şard şi Mihoeşti – Cîmpeni.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 2.34, a fost semnalat un incendiu la bucătăria unui fast food de pe Bd. Victoriei din Alba Iulia, pentru neutralizarea căruia pompierii au acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. A ars o friteuză electrică, parţial instalaţia electrică şi s-a deteriorat un cuptor microunde. Au fost salvate şi protejate, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 80.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 2.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă aparate electrice cu defecţiuni.

Duminică dimineaţa, la ora 4.58, în localitatea Şard, comuna Ighiu, pe strada Baia, a izbucnit un incendiu la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui S.A. Pompierii militari s-au deplasat cu două autospeciale de stins incendii. A ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 4 mp. Au fost recuperate, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 20.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 1.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.

Vineri, pichetul de pompieri Cîmpeni a acţionat, la ora 18.34, în localitatea Mihoieşti (lângă Cîmpeni), pe strada Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti, proprietatea lui G.M. Au ars acoperişul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 8 mp şi material lemnos de la acoperişul anexei. Pompierii au reuşit să protejeze bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 lei, însă pierderile materiale au fost evaluate la circa 3.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax