Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Incendii la două locuinţe din Alba

Publicat

Pompierii au intervenit în cursul nopţii şi al dimineţii de vineri, pentru stingerea a două incendii la locuinţe, cauzele probabile fiind nefuncţionarea corespunzătoare a coşurilor de fum.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină, la ora 3.27, în localitatea Cut, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit. Pompierii militari au intervenit pentru stingere cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, salvând bunuri în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

În incendiu au ars acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă, pe o suprafaţă de circa 30 mp şi s-a deteriorat tavanul bucătăriei şi de la o cameră, producând pagube în valoare de aproximativ 7.000 de lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum necurăţat de funingine.

Un alt incendiu a izbucnit in jurul orei 7.00, la o casă din Ciumbrud. Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit pentru stingere cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, salvând bunuri în valoare de aproximativ 250.000 de lei. În incendiu au ars grinzi de lemn pe o lungime de 1 mp şi aproximativ 1 mp de lambriuri aflate în podul casei, producând pagube în valoare de aproximativ 500 de lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax