Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendii la două locuinţe din Daia şi Partoş, cu pagube totale estimate la 11.500 lei. Una dintre gospodării a fost cuprinsă de foc din cauza unui trăznet

Publicat

Pompierii din Alba Iulia şi Sebeş au intervenit joi seara şi vineri dimineaţa pentru a stingerea a două incendii izbucnite la gospodării din localitatea Daia şi cartierul Partoş, în Alba Iulia. În primul caz, focul a pornit, cel mai probabil, din cauza unui trăznet, iar în al doilea, în urma fumatului în locuri nepermise, spun reprezentanţii ISU Alba.

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină joi, la ora 19.07, în comuna Daia Română, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un frigider. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars un frigider, mobilier de bucătărie şi tavanul din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. Pagubele produse se ridică la circa 8.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 150.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un trăznet.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în această dimineaţă, la ora 5.07, în municipiu, în cartierul Partoş, pe strada Regiment V Vânători pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti (bucătărie de vară), proprietatea lui S.E. Pompierii militari au intervenit cu 2 autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul anexei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă şi plăci de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, uşa de la intrare şi tavanul din rigips.

Pagubele produse se ridică la circa 3.500 lei, iar cele salvate la aproximativ 200.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă fumatul în locuri nepermise.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax