Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDII la Rădeşti şi Draşov, cu pagube de zeci de mii de lei. Proprietarul unei gospodării a dat foc unui adăpost de animale

Publicat

pompier

autospeciala pompieri frontPompierii au intervenit în weekend pentru stingerea a două incendii izbucnite în localităţile Rădeşti şi Draşov, în urma cărora au fost înregistrate pagube de zeci de mii de lei. Sâmbătă, la Rădeşti, proprietarul unei gospodării, aflat în stare de ebrietate, a produs un incendiu la un adăpost de animale, iar la Draşov, duminică dimineaţa, au fost afectate două hale.

Sâmbătă, de la ora 16.25, Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit în comuna Rădești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Ca urmare a incendiului a ars acoperișul adăpostului de animale de aproximativ 120 mp, circa 15 mc de material lemnos și 10 tone lucernă. Din primele informaţii, focul a fost pus intenţionat, de proprietarul gospodăriei, aflat în stare de ebrietate. Pagubele au fost estimate la valoare de 10.000 de lei.

Duminică dimineață, începând cu ora 6.50, Garda de Intervenție Sebeș a intervenit în localitatea Drașov, comuna Șpring, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două hale dezafectate. ISU Alba a acţionat cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și grupa operativă a inspectoratului.

În incendiu au ars acoperișurile din lemn ale celor două construcții, pe o suprafață totală de circa 330 mp. A fost protejată la timp o cantitate de 125 saci de azotat de calciu și amoniu depozitați într-un spațiu neafectat de incendiu.

Cauzele probabile în acest caz sunt în curs de cercetare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax