Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendii pe Mamut şi lângă şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Cauza probabilă: fumatul în locuri nepermise

Publicat

Pompierii din Alba au intervenit, duminică, în două zone din apropierea municipiului Alba Iulia, pentru stingerea unor incendii de vegetaţie izbucnite cel mai probabil din cauza unor ţigări aprinse, aruncate la întâmplare. Au ars în total 12 hectare de teren.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit duminică, la ora 13.42, în municipiul Alba Iulia, în zona Dealul Mamut, pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată ce se manifesta pe o suprafaţă circa 10 hectare. Pentru stingere s-a intervenit cu mijloace de primă intervenţie, flăcările fiind stinse după aproximativ 50 minute. Cauza probabilă a acestei arderi necontrolate de vegetaţie uscate o reprezintă fumatul în locuri nepermise.

După aproximativ o oră, la 15.05, Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în municipiul Alba Iulia pe şoseaua de centură a municipiului, pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată ce se manifesta pe o suprafaţă circa 2 hectare. Pentru stingere s-a intervenit cu o autospecială de stins incendii şi mijloace de primă intervenţie, flăcările fiind stinse după aproximativ 50 minute. Cauza probabilă a acestei arderi necontrolate de vegetaţie uscate o reprezintă fumatul în locuri nepermise.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax