Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendii stinse de pompieri la Meteş şi Blaj. Au ars 4,5 hectare de teren

Publicat

incendiu

Pompierii din Alba au intervenit, marţi, în două cazuri de incendii semnalate în localitatea Tăuţ, comuna Meteş şi la groapa de gunoi din Blaj. Reprezentanţii ISU au acţionat aproximativ 3 ore în ambele situaţii şi au prevenit extinderea flăcărilor.

Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină,marţi, la ora 14.45, pentru stingerea unui incendiu de litieră de pădure şi vegetaţie uscată izbucnit pe raza localităţii Tăuţ, comuna Meteş. Incendiul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 4 hectare şi s-a intervenit în cooperare cu reprezentanţii Ocolului Silvic Valea Ampoiului, timp de circa 3 ore.

Garda de intervenţie Blaj a acţionat începând cu ora 17.35, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Blaj. S-au luptat cu flăcările aproximativ 3 ore, acţionând cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Au reuşit să stingă focul ce ardea pe o suprafaţă de circa 50 mp şi exista riscul de a se extinde la un lan de grâu.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax