Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU cu pagube în Munții Apuseni. Un șopron dintr-o gospodărie din Cîmpeni a luat foc, de la un coş de fum neizolat

Publicat

incendiu Un localnic din Cîmpeni s-a ales cu pagube estimate la valoarea de o mie de lei, în urma unui incendiu izbucnit în gospodăria sa. Din primele date, focul a pornit de la un coş de fum neprotejat termic şi a cuprins şopronul din curte.

Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină miercuri, la ora 15.44, în Cîmpeni, pe strada Moților, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești, proprietatea lui M.L.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului, a ars acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 4 mp confecționat din lemn cu învelitoare din azbociment.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

Verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

Coșurile de fum trebuie curățate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planșeului sau acoperișului (grinzi, astereala de lemn și altele asemenea).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax