Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Incendiu de vegetație uscată în zona șoselei de centură a municipiului Alba Iulia. Ce amenzi riscă cei care dau foc terenurilor pentru igienizare

Publicat

incendiu

Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină marți, la ora 13.28, pe şoseaua de centură a municipiului, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce a cuprins o suprafaţă de aproximativ 2.000 mp.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stins incendii, aproximativ 25 de minute. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.

„Reamintim populaţiei faptul că se interzice igienizarea terenurilor prin incendiere, iar împotriva celor vinovaţi se vor lua următoarele măsuri: amendă contravenţională de până la 2.500 lei pentru nerespectarea normelor în domeniul apărării împotriva incendiilor; sancţionarea până la suspendarea subvenţiilor acordate de APIA; amenzi contravenţionale aplicate de Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Alba, în valoare de 3.000 – 6.000 lei persoanelor fizice şi 25.000 – 50.000 lei persoanelor juridice”, au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax