Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu de vegetaţie uscată la Bărăbanţ. Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi să intervină

Publicat

incendiu

Pompierii Detaşamentului din Alba Iulia au fost chemaţi să acţioneze, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cartierul Bărăbanţ. Din primele informaţii, a fost cuprinsă de flăcări o suprafaţă de teren acoperită cu vegetaţie uscată.

Este vorba despre o zonă aflată în afara cartierului de locuinţe. Potrivit ISU Alba, nu există pericol de extindere a incendiului spre zona rezidenţială.

UPDATE: Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină luni, la ora 16.52, în cartierul Bărăbanţ, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii şi mijloace de primă intervenţie. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax