Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Incendiu de vegetație uscată la Vurpăr, pe 50 hectare. Flăcările s-au extins la pădurea de conifere

Publicat

Al patrulea incendiu de miercuri, în Alba, a fost semnalat la Vurpăr. Este vorba despre un incendiu de vegetație uscată.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș intervin în cooperare cu Detașamentul de pompieri Alba Iulia și SVSU Vințu de Jos pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Vurpăr, Vințu de Jos.

UPTADE ora 17.20: Până la momentul actual, suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 50 de hectare de vegetație uscată și litiera de pădure, au transmis reprezentanții ISU Alba.

La momentul de față incendiul este localizat de către echipajele prezente la locul solicitării. Se lucrează la stingerea acestuia.

UPDATE: Echipajul SMURD Sebeș a asistat medical o persoană de sex feminin care prezenta arsuri circulare la nivelul membrelor inferioare și superioare ale corpului. Victima a fost transportata la UPU Alba

Știrea inițială: Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu de vegetație uscată.

Pompierii acționează cu două autospeciale.

UPDATE, ora 14,38: Incendiul se manifestă pe aproximativ 10 hectare, cu posibilitate de extindere la pădure. Pompierii acționează pentru localizarea acestuia.

Incendiul de vegetație se poate observa de la depărtare, inclusiv de pe drumul național.

UPDATE, ora 16.07: Potrivit ISU Alba, din cauza vântului puternic, incendiul s-a propagat și în pădurea de conifere (pe aproximativ 1 hectar).

Au fost suplimentate forțele de intervenție cu încă 1 APIC de la Detașamentul de Pompieri Alba Iulia. Totodată, a fost alertată și Grupa Operativă care se va deplasa la locul incendiului – ISU Alba.


Miercuri, alte trei incendii au fost semnalate în zona Blaj, cu aproximativ o jumătate de oră în urmă. A fost necesară suplimentarea personalului de intervenție.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax