Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INCENDIU în Blaj. O casă de pe strada Plopilor a luat foc. Pompierii chemați să intervină de urgență

Publicat

foc

Un incendiu a izbucnit într-o casă din Blaj, pe strada Plopilor, sâmbătă, în jurul orei 14:30. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari. 

UPDATE: Garda de intervenție Blaj a intervenit sâmbătă, în municipiu pe str. Plopilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei case de locuit, proprietatea lui M.H. Pompierii militari au acționat cu o austospecială de intervenție. Ca urmare a acestui incendiu, au ars un pat și un geam termopan. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 1.500 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă acțiunea unor persoane iresponsabile.

Potrivit ISU Alba, sâmbătă, în jurul orei 14:30, un incendiu a izbucnit în interiorul unei case de pe strada Plopilor din Blaj. Din fericire deflagrația nu a produs nici o victimă. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari din Blaj cu o autospecială, o ambulanță SMURD și 7 subofițeri.

Știre în curs de actualizare.

Foto: arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax