Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: INCENDIU în cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia. Pagube de 5000 de lei după ce acoperişul unei anexe gospodăreşti a fost distrus de flăcări

Publicat

incendiu Un localnic din cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia s-a ales cu pagube estimate la valoarea de 5000 de lei, în urma unui incendiu ce i-a distrus acoperişul unei anexe gospodăreşti şi alte bunuri. Focul a pornit de la o afumătoare.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 3.26, în cartierul Bărăbanț, pe strada Poieniței, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui B.I.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn și plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 25 de mp, o pubelă și o masă.

Un cititor Alba24 a surpris imagini de la incendiul izbucnit în cartierul Bărăbanț.

YouTube video

Pagubele au fost estimate la valoarea de 5000 de lei, iar focul a pornit cel mai probabil de la o scânteie de la afumătoarea amenajată în anexă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax