Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu în cartierul Orizont din Alba Iulia. Flăcările au cuprins acoperişul unei case

Publicat

Pompierii au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cartierul Orizont 5, din Alba Iulia. Focul a cuprins acoperişul unei case de la nr. 29.

Potrivit ISU Alba, nu a  existat pericol ca flăcările să se extindă, iar la faţa locului s-a acţionat cu o autospecială pentru stingerea incendiului, ce a cuprins vata de sticlă cu care este izolat podul casei.

Flăcările nu au produs pagube considerabile, valoarea acestora fiind de aproximativ 1.000 de lei. Focul a mistuit doar 10 metri pătraţi de podea de lemn, alţi 10 mp de vată minerală şi 2 grinzi de la pod. Cauza probabilă a producerii incendiului este un coş de fum deteriorat.

Vă prezentăm comunicatul ISU Alba: „Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină, în 1 februarie, la ora 12.57, în mun. Alba Iulia, pe str. Orizont 5 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui M.L. La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars aproximativ 10 mp de podea din lemn, vată minerală, 10 mp de rigips şi două grinzi de lemn. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 305.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 1.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum deteriorat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax