Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Cîmpeni: Trei garaje şi o magazie, mistuite de flăcări. Pagube de 100.000 de lei din cauza unui scurcircuit

Publicat

incendiu Un scurtcircuit la instalaţia electrică a produs un incendiu la un garaj din Cîmpeni, ce s-a extins la alte două imobile similare şi o magazie, pe strada Teiului. Pagubele au fost estimate la valoarea de 100.000 de lei.

Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost cei care au intervenit în noaptea de luni spre marţi, la ora 1.32, pentru stingerea incendiului izbucnit la un garaj, proprietatea lui G.V. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars trei garaje și o magazie, confecționate în totalitate din lemn, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, un autoturism, o motocicletă, două scutere, aparatură electrică și electrocasnică, scule electrice, două biciclete și o centrală termică.

Pagubele au fost estimate la aproximativ 100.000 lei, iar cauza probabilă este un scurtcircuit la instalaţia electrică a garajului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor măsuri pentru evitarea acestor incidente:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax