Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu în comuna Bistra: O colibă din lemn a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii din Cîmpeni au fost chemaţi să intervină

Publicat

Pompierii din Cîmpeni au fost chemaţi să intervină, marţi după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe raza comunei Bistra, din Munţii Apuseni. Este vorba despre o colibă din lemn, care a fost cuprinsă de flăcări.

Din primele informaţii, nu există pericolul de extindere a focului la alte proprietăţi, imobilul aflându-se într-o zonă izolată. Însă accesul forţelor de intervenţie este dificil, din cauza drumului de munte.

Comunicatul ISU Alba: Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină ieri, la ora 13.39, în loc. Bistra, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă temporară (folosită pe perioada de păşunat a animalelor), proprietatea lui D.A. S-a intervenit cu trei autospeciale de stins incendii. Din cauza condiţiilor meteorologice ( intensificări de vânt) care au favorizat dezvoltarea incendiului şi a drumului greu accesibil, au ars locuinţa confecţionată în totalitate din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, un motofierăstrău, mobilă, bijuterii, îmbrăcăminte şi 500 kg de cereale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate