Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în comuna Sîncel. Au ars 38 de găini şi au fost distruse trei anexe dintr-o gospodărie

Publicat

incendiu anexa

Pagube într-o gospodărie din comuna Sîncel, după ce un foc aprins într-o afumătoare s-a extins şi a cuprins trei anexe. Au ars în incendiu 38 de găini.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj a intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea Pănade, comuna Sîncel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui S.V.

Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars o magazie de porumb, o afumătoare și un coteț de păsări cu 38 de găini.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 3.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spații închise.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor:

– se interzice folosirea afumătoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângă materiale combustibile;

– afumătorile se confecționeazã din zidării de cărămidă și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodărie.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax